Webbutveckling för företag

Webbutveckling för företag

Ett företags hemsida är en viktig del för att skapa förtroende och rätt känsla för dina besökare. Magkänslan är en stark faktor när en besökare bedömer och värderar ditt företag på webben. Budskap i bild, text och form ska samverka med funktion och göra besöket på er webbplats enkel och självklar för er målgrupp.

AFFÄRSNYTTAN I FOKUS

Mängder av undersökningar visar att ett företags webbplats är av stort värde. Enligt Google söker 77% av svenskarna information på nätet innan de bestämmer sig för ett köp och enligt Stanford University bedömer 75% en organisations/företags trovärdighet utifrån hemsidan.

77
Googlar innan köp
75
Bedömer utifrån design
87
Söker information

RESPONSIV WEBBDESIGN

Idag är viktigt att anpassa webbplatsen så att den fungerar och ser bra ut i olika webbläsare. Vi anpassar alltid våra sidor att de fungerar och ser lika bra ut på olika plattformar.

Vi bygger alltid med responsiv design, detta gör att era sidor anpassar sig till andra enheter och skärmar.

Vi anpassar även till olika skärmstorlekar och skärmupplösningar eftersom det i dag finns mängder av olika storlekar av stationära datorer, laptops, surfplattor och smartphones. Detta kallas responsive webbdesign.

Vår Process

ANALYS

Vi tar reda på syftet med er nya webbplats och vilken målgrupp den ska anpassas efter. Vilka funktioner behövs.

PLANERING

Vi skapar en tydlig struktur för webbplatsen, vad kommer vi att behöva i form av text, bild, film och tekniska funktioner.

DESIGN

Vi skapar en layout på webbplats så att vi kan se hur allt kommer att se ut innan vi börjar koda. Vi följer självklart er grafisk profil.

INNEHÅLL

Nu börjar arbetet att skapa texter, ta fram bilder, filmer, grafik med mera. Här hjälper vi gärna till att att ta fram material.

UTVECKLING

Nu börjar vi bygga, vi kodar, kopplar med databaser med mera. Under tiden kan vi följa utvecklingen på vår utvecklingsserver.

Drift

Var ska er nya webbplats ligga? Har ni redan ett webbhotell så lägger vi den där, annars kan vi erbjuda en säker och stabil lösning.

TEST & LANSERING

När vi är klara så testar vi allt noggrant innan vi lanserar er nya webbplats. Även efter lansering åtgärdar vi eventuella buggar.

UTBILDNING

Självklart erbjuder vi er utbildning så att ni snabbt och enkelt kommer igång på er nya webbplats.

MARKNADSFÖRING

Med en ny webbplats är det dags att dra besökare till den. Här hjälper vi gärna till att planera er marknadsföring.

75% av dina besökare bedömer ditt företags trovärdig utifrån design.

Stanford University

Applåder från våra uppdragsgivare

Serviceavtal för hemsida

Mycket att göra? Vill du fokusera på ditt företag? Är er hemsida besvärlig att uppdatera? Får ni inte in era bilder på ett bra sätt på hemsidan? Verkar Facebook krångligt? Då kan vi hjälpa dig med vårt serviceavtal för hemsidor.

Vi erbjuder tre alternativ för serviceavtal för olika behov och prisnivåer (från 995kr/mån), gemensamt för samtliga avtal är ni får en webbyrå som verkligen bryr sig om ditt företag.

Läs om vårt serviceavtal

Kalles Bar & Grill

Webb

Frisör Noomi

Webb

Hotel Villa Anna

Bild, Bildretusch, Webb