Bilder för företag

Förstärk ditt varumärke med bilder

Bra bilder förstärker ditt varumärke. Vi erbjuder bilder inom företagsporträtt, interiör och matfoto. Självklart tar vi även andra uppdrag men dessa är vår specialité.

Vi tar även rena bildbehandlingsuppdrag, allt från enkel till avancerad.

80
Fotografering
95
Bildbehandling

FÖRETAGSPORTRÄTT

Trevliga personalporträtt på hemsidan gör att era kunder skapa en relation och ett förtroende till ert företag redan på hemsidan.

Att ta företagsporträtt är så mycket mer än att ställa upp någon vid en vägg och trycka av. Här kan vi skapa en image för ert företag och genom uttryck förstärka egenskaper hos personalen. Vi tar alltid en diskussion kring vad just ditt företag vill förmedla.

Vi redigerar alla våra bilder själva och här finns stora möjligheter till att skapa ditt företags stil, allt från traditionellt till nytt och modernt.

INTERIÖR

Vi utför Interiörfoto för hotell, restaurang, konferens och liknande. Rätt interiörbilder får era rum att se inbjudande ut och det är just bilden som kan vara skillnaden för att kunden väljer just er anläggning. Målet är att bilderna ska sälja!

Vi lägger mycket tid och omtanke när vi fotograferar denna typ av bilder och vi använder en speciell teknik som lyfter bilderna till nästa nivå.

Vi får ofta frågan om vi fotograferar lägenhetsbilder (mäklarfoto), det gör vi inte.

MAT

Locka era gäster med matbilder som väcker intresse, nyfikenhet, hunger och låt bra matbilder förknippas med er restaurang.

Tänk på att en matfotografering kan behöva en del rekvisita och kan därför behöva en del förberedelser. Kontakta oss därför i god tid innan ni vill ha fotograferingen.

REKLAM

Vi fotograferar reklambilder, oftast i miljö men vi kan även hyra in oss i studio om önskemål finns. Vår styrka är att vi är duktiga på bildbehandling och sällan möter vi motstånd i vad som är möjligt.

Produktbilder till er webbshop eller reklamfolder är något vi gärna fotograferar.

Vi är gärna med i processen att ta fram idéer för era reklambilder. Vi har lyckats riktigt bra många gånger, mest uppmärksamhet har Hotel Villa Annas julkort fått där en blandning av spex och en Carl Larsson inspirerad bildbehandling till slut blev ett lyckat resultat.

Freddie Wadling

Bild

Hotel Villa Anna

Bild, Bildretusch, Webb