Filmproduktion för företag

Fördelen med film

Filmen är bara ett klick borta och du kan luta dig tillbaka och titta. Så fungerar även dina besökare och det är därför filmen fungerar så bra som ett säljande verktyg för dina varor eller tjänster.

Med film på företagets hemsida stannar dina besökare längre och de har möjlighet att möta ditt företag på redan på er hemsida. Filmen är idag det mest effektiva sättet att förmedla ett budskap, känsla och atmosfär kring ert företag.

Vi producerar företagspresentationer, reklamfilmer, animerat, utbildningsfilmer, produktpresentationer. Alla dessa filmtyper har coola namn (branding, promotion…) vi väljer istället att ge dem namn som är lätta att förstå ;-).

Vi hjälper dig med

Strategi & Planering

För att lyckas med en filmproduktion så är planering A & O. Vi finns med från början och tillsammans planerar vi er film utifrån era syften, mål med hänsyn till er målgrupp..

Produktion

I produktionen så ska det filmas och redigeras, vi har lång erfarenhet och ser till att vi kvalitativt kommer i mål med hänsyn till budget och den planering som skapats.

Digtal distribution

Film i all ära men den måste synas för att göra nytta. Här hjälper vi så att filmen blir sökbar och hjälper er med passande digital marknadsföring.

Applåder från våra uppdragsgivare

HAR DU FRÅGOR? RING OSS GÄRNA!

Du når David på 070-632 68 00

Astar

Film

Hällefors kommun

Film, Marknadsföring

Thoren Innovation School

Film

Presentationsfilm

Film

SKARHOLMENS KONFERENS

Film

Dubland

Bild, Musikvideo

Grythyttans gästgivaregård

Film

Tack Pappa

Film

Hästutbildning

Bild, Film

Praktiska Gymnasiet

Film

Thoren Framtid – förskolan

Film

Yrkesgymnasiet

Film

Cubra

Musikvideo