APPLÅDER FRÅN VÅRA UPPDRAGSGIVARE

...

"Studioeast har vidareutvecklat vår sida och har verkligen satt pricken över i:et - både i funktion och layout. De är lyhörda och kommer snabbt fram till smarta lösningar som passar våra behov. Service av högsta klass!"

Teresia Nielsen
Marknadsansvarig, Temagruppen

...

"Att arbeta med Studioeast är enkelt och de förstår vad jag som beställare vill ha. Jag är mycket nöjd med bilderna, filmen och hemsidan. Deras serviceavtal gör att jag kan fokusera på min verksamhet och jag vet att Studioeast uppdaterar Hotel Villa Annas hemsida när vi ber om det."

Rafael Homar Löfstedt
VD, Hotel Villa Anna

...

"Vi kom i kontakt med Studioeast för vi ville ha hjälp med att uppdatera vår hemsida och hantera nyheter. Vi skaffade serviceavtal med dom. Nu ett par år senare är dom en utmärkt partner som förstår våra behov."

Nils Edlund
VD, Applied Nano Surface

...

"Samarbete med David på studioeast var otroligt lätt och roligt. Han lyssnar och kan förverkliga dina vildaste idéer. Hans lugna och professionella sätt att arbeta gjorde honom mycket uppskattat och omtyckt bland vår personal. Vi kände oss trygga och är jättenöjda på vår nya hemsida och bilderna övrigt. Jag vill varmt rekommendera David och studioeast"

Sonja Aspinen
VD, Ingria AB

...

"Sidan är verkligen snygg och praktisk. Vi har fått väldigt mycket positiv feedback från massa olika, dvs från gäster till leverantörer. studioeast har verkligen gjort ett kanonjobb!"

Thomas Vesterinen
Ägare, Kalles Bar och Grill

...

"Genom vårt serviceavtal med Studioeast uppdateras vår hemsida med text, utformning av nyhetsbrev, bilder, grafik och även programvaran när vi behöver. VI behöver inte själva lägga vår energi på att få den att se fungera och se bra ut, utan kan ägna oss åt det vi är bra på, dvs laga god mat och ta hand om våra gäster. !"

Daniel Billefjord
Kökschef, Skarholmen Uppsala

...

"Vi har mött en stor lyhördhet inför våra idéer och önskemål, som tack vare stor yrkesskicklighet från studioeast´s sida, resulterat i mycket fina informationsfilmer om våra tre gymnasieprogram."

Pernilla Tolgfors
Rektor, Thoren Business School

...

"Studioeast har hjälpt oss att bygga vår hemsida på ett väldigt bra och smidigt sätt. De använder ett språk som jag förstår vilket gör kontakten mellan oss enkel och direkt. Vi är väldigt nöjda med vår nya hemsida."

Jens Zetterberg
VD, WeFixLog

...

""Jag tror inte att det kan bli enklare att skaffa en hemsida än så här. Fotografen kom och tog bilder och bara några dagar senare hade vi en färdig professionell hemsida med e-postadresser till alla anställda. Jag är verkligen nöjd med STUDIOEAST. ""

Peter Hammarlund
VD och ägare, Hammarlunds måleri och kakel

...

"I samarbete med studioeast gjorde Praktiska Gymnasiet en kortfilm på dryga 2 minuter som vi är mycket nöjda med. Den är personlig, familjär, inbjudande, kort, informativ och har nått en enorm räckvidd på väldigt kort tid!"

Carolina Browall
Rektor, Praktiska Gymnasiet

...

"Vi märkte direkt att Studioeast hade ett intresse och en förmåga av att sätta sig in i nya områden för att kunna förmedla vårt budskap. Bredden av kompetens var viktig för oss då vi behöver hjälp inom webb, bild och film."

Peter Rejmer
VD, Swedish Tennis School