Berätta om din skola med film

FILMPRODUKTION FÖR GYMNASIESKOLOR

En informationsfilm vänder sig till elever, föräldrar och grundskolans studie- och yrkesvägledare i ert upptagningsområde. Fördelen med film är att den är lätt att ta till sig, den blir sedd och med dagens moderna marknadsföringskanaler är det lätt och relativt billigt att nå ut till rätt målgrupp.

Filmen ska skapa ett intresse

Längden på en informationsfilm är med fördel ca 60 – 90 sek kort, det är tiden som är optimal för att fånga och hålla kvar besökaren att se klart hela filmen. På den tiden hinner du visa upp er verksamhet och skapa ett intresse, och det är just det som filmens uppgift, att skapa intresse.

Nu är det dags att börja planera

För er som vill ha en film till höstens marknadsföring, öppethus och mässor är det nu är det dags att börja planera för att hinna med. En film behöver planeras, manus ska skrivas, med mera. Planeringen är A och O för en lyckad och effektiv filmproduktion.

Kontakta David

Det är lättare att få fram ett tydligt budskap samt förmedla känslor, miljöer och historier via rörlig bild än till exempel stillbildsfoto och text. Vi använder nämligen fler sinnen när vi tittar på film än när vi läser.

Ett urval av tidigare produktioner

Thoren Innovation School

Film

Hästutbildning

Bild, Film

Praktiska Gymnasiet

Film

Thoren Framtid – förskolan

Film

Yrkesgymnasiet

Film

Applåder från våra uppdragsgivare

...

"Att arbeta med Studioeast är enkelt och de förstår vad jag som beställare vill ha. Jag är mycket nöjd med bilderna, filmen och hemsidan. Deras serviceavtal gör att jag kan fokusera på min verksamhet och jag vet att Studioeast uppdaterar Hotel Villa Annas hemsida när vi ber om det."

Rafael Homar Löfstedt
VD, Hotel Villa Anna

...

"Genom vårt serviceavtal med Studioeast uppdateras vår hemsida med text, utformning av nyhetsbrev, bilder, grafik och även programvaran när vi behöver. VI behöver inte själva lägga vår energi på att få den att se fungera och se bra ut, utan kan ägna oss åt det vi är bra på, dvs laga god mat och ta hand om våra gäster. !"

Daniel Billefjord
Kökschef, Skarholmen Uppsala

...

"Vi har mött en stor lyhördhet inför våra idéer och önskemål, som tack vare stor yrkesskicklighet från studioeast´s sida, resulterat i mycket fina informationsfilmer om våra tre gymnasieprogram."

Pernilla Tolgfors
Rektor, Thoren Business School

...

"I samarbete med studioeast gjorde Praktiska Gymnasiet en kortfilm på dryga 2 minuter som vi är mycket nöjda med. Den är personlig, familjär, inbjudande, kort, informativ och har nått en enorm räckvidd på väldigt kort tid!"

Carolina Browall
Rektor, Praktiska Gymnasiet

...

"Vi märkte direkt att Studioeast hade ett intresse och en förmåga av att sätta sig in i nya områden för att kunna förmedla vårt budskap. Bredden av kompetens var viktig för oss då vi behöver hjälp inom webb, bild och film."

Peter Rejmer
VD, Swedish Tennis School